dilluns, 6 de maig del 2019

Els millors robiols es mengen a la platja

Abans de les nostres vacances de Pasqua vàrem fer la recepta típica de les festes. Com que nosaltres ja som un poquet més grans vàrem ser més valents i ens atrevírem a fer robiols farcits de xocolata i confitura de fresa.
Entre tots, afegírem els ingredients i començàrem a pastar



Una vegada feta la pasta, tot era qüestió d'aprimar, omplir i tancar el robiol. Va ser molt fàcil!



I amb la pasta que ens va sobrar també férem alguns crespells! Varen sortir boníssims!!!!


(Clicau a la imatge per a veure més fotos)

Al dia següent, que va ser dimecres, tots els infants de 4 i 5 anys partirem fins al port per fer una berenada plegats i gaudir d'un dematí preciós a la platja. Una bona forma de gaudir dels robiols i del bon temps que teníem...


(Clicau a la imatge per a veure més fotos)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECOMANACIONS PER A L'ESTIU